Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atslēgvārdi
Kā pareizi vārīt spageti
Publicēts 3. martā, 2014.
Tiem, kuriem patīk gatavot, jau zināms, kā pareizi taisīt spageti. Bet tiem, kuri virtuvē vairāk pozē nekā darbojas pie katliem, būtu jāapgūst pāris vērtīgas lietas.

Kad es kādreiz tikko sāku gatavot ēst, man bija regulāras problēmas ar spageti vārīšanu, jo makaroni vienmēr salipa un nebija tik garšīgi, kā biju gaidījusi. 

Par laimi, ir vairāki triki, kā no tā izvairīties.

1. Lai izvairītos no salipšanas, izmanto lielāko pieejamo katlu - makaroniem briestot būs daudz vietas un tie nesalips.

2.  Palīdz arī eļļas pievienošana makaroniem vārīšanas laikā, jo taukvielas palīdz makaroniem nesalipt. 

Turklāt šie padomi attiecas ne tikai uz spageti vārīšanu, bet arī uz parasto makaronu gatavošanu. 

Lai veicas! 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: